Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem fogad el a környezetem?

Miért nem fogad el a környezetem?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy senkinek sem tetszik az ahogy élni szeretnék. Egy merev ingerszegény légkörben nőttem fel és szüleimnek nem tetszik h bulizni járok hogy jól érzem magam. A szüleim egész nap otthon ülnek a húgom is egész nap gépezik (15 éves) nincs szociális élete nem jár el sehova ahogy a családom többi tagja se. Én nem akarok így élni és nekik nem teszik hogy vannak barátaim és nem ülök egész nap itthon. Rossz dolgokra gondolnak amikor elmegyek itthonról hogy biztos iszok meg drogozok pedig csak a barátaimmal vagyok :'( Anyám meg azt gondolja hogy k**va vagyok mert eljárok bulizni kéthetente kb. Van egy fiú akivel össze fogok jönni de nem merem a szüleimnek se elmondani/bemutatni mert kicsit túlreagálnák és ez lenne a központi téma. MIT TEGYEK?

2013. dec. 25. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
A párodat akkor ne is nagyon emlegestd nekik,mert csak olaj tűzre. És próbáld róla meggyőzni (a szüleid) hogy nem csinálsz semmi rosszat,ha elmész igazold azzal,hogy józanon és cigizés nélkül mész haza... 16/f
2013. dec. 25. 22:10
 2/2 anonim válasza:
szerintem , ha egyszer leülnél normálisan beszélni a szüleiddel hallgatnának rád. tudom, hogy nehéz, de szinte biztos, hogy megtudnád , győzni arról őket, hogy te így szeretsz élni, és , hogy nem csinálsz semmi rosszat. ha már rendeztek a kapcsolatodat velük, akk meg fogják érteni azt is, hogy barátod lesz.
2014. jan. 1. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!