Tudnátok mondani valami jó kávézót vagy valami egyéb szolid helyet Pesten?
Figyelt kérdés
Barátnőm (baráti és nem szerelmi kapcsolat!) 18. születésnapját szeretném megünnepelni ott. mivel én még fiatalkorú vagyok, ivás/kocsmázás stb. nem jöhet szóba. Először arra gondoltam, hogy elmennénk a libegőre, de ez felejtős, mivel januárban lesz a szülinap.
Valami ötletes hely kéne, ami nem mindennapi, és életre szóló élmény lehet. Teaházakban már jártunk, ázsiai êtteremben is. Ehhez hasonlókban gondolkozom.
2013. dec. 25. 21:25
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, Pesten van-e, de mi miskolciak létére a Frei Café-ért vagyunk oda meg vissza, szerelmem a mogyorókávéjuk meg a fűszeres forrócsokijuk. Nagyon kellemes a hangulata, lehet órákat beszélgetni, nem puccos, és 500 körül vannak a kávék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!