Ki nyert már lottón (luxor, ötös, hatos. Stb)?
Figyelt kérdés
Akár pár ezer forintot....2013. dec. 23. 13:08
1/6 anonim válasza:
Családban egyszer már volt egy kettes, asszem 1200 forintot kaptuk érte, nagy dolog volt :D
2/6 anonim válasza:
Én tegnap nyertem ezer valamennyit.:D
3/6 anonim válasza:
Nálunk volt kb 40 év alatt 3db négyes,utoljára bátyámnak 91ben akkor kapott 490 ezret,de nekem még nem volt hármasom se pedig minden héten játszok kb húszon valahány éve. Amúgy lett volna még egy négyese a tesómnak csak nem adta fel (kb 2 éve),szóval most rajtam a sor de én beérem most hétvégén az öt találattal is.
4/6 anonim válasza:
Én múlt héten nyertem 20.000 ft-ót!
5/6 anonim válasza:
Volt egyszer hármasom, vagy 15 éve, néhány kettes, meg egyszer nyertem párezret az "Extra Lottón", meg a Hatoson volt már hármasom.
Meg párszor Puttón volt 4+1-esem, több még nem, na meg Kenón, ahol 1-es játéktípust játszok, hetente többször nyerek. :)
6/6 anonim válasza:
5-ös lottón volt négyesem 460-at fizetett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!