Xbox 360 Live! Bejelentkezési/használati probléma! (? )
Hali!
Egy hete vettem egy Xbox 360 E -t, amihez kaptam egy 1 hónapos Live előfizetést ajándékba. Szépen regisztráltam az Xbox.com -ra, és ezzel együtt a Microsoft.com -ra is. Felmentem a neten a felhasználómra, és beváltottam a kapott Live kódot. Mikor a Box -on be akartam jelentkezni, ez történt:
Megadtam a keresztnevem(Fristname), majd a REGISZTRÁLT e-mail címet(amin be van váltva már a Live), és az Xbox.com -os fióknak a jelszavát. A végén ezt írta ki:
------------------------------------------
Email or Password Not Valid
Can't Sign In
The email adress or password you enterd didn't work.
Try a different one, or use your app password if you set up two-step verification.
You use your email adress and password to sign in to:
- Hotmail or Live.com
- Xbox.com
- Windows Phone
- Xbox Music or Zune
For more help, go to xbox.com/signinerror
Continue
---------------------------------------------
Most mit kéne csinálnom? Tudom, hogy sík h*lye vagyok, de életemben nem volt még Box -om, xbox kontrollert is 3x fogtam életemben a mostanin kívül! :P
Ha meg megpróbálok megnyitni egy oldalt amihez live kell, ezt írja ki:
---------------------------------------------
Xbox Stores
Sorry, there's problem with the Xbox service.
Try again later. For help whit his problem, go to www.xbox.com/errorhelp.
Status code: 800700E8
OK
---------------------------------------------------
Mit csináljak? Légyszi segítsetek, nem szeretném a kukába dobni a Live -ot, és még a lejárta előtt használni szeretném!
Előre is nagyon köszi a segítséget!
(A helyesírási hibákért bocsi, késő van, fáradt vagyok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!