Szerintetek egy tízes skálán mennyire rossz ez a blog?
2013. dec. 18. 20:00
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem rossz a blogod, de azért lenne mit formázni rajta. A desing nem rossz, de azért lehetne jobb. A háttért feldobhatnád egy kicsit!
A szereplők nagyon sablonosak, ezer blogon találhatunk ilyeneket.Szép, fiatal lányok, jóképű pasik...
A fogalmazásodon is van még mit javítani, mert elég gyerekesen fogalmazol, és nagyon fontos például, hogy ha párbeszéd van, akkor külön sorokba, és gondolatjelekkel írd, mert alig lehet kibogarászni, hogy mikor beszél valaki.
10/4
Sok sikert a továbbiakban, és bocsi az őszinte véleményért, de próbáltam építő kritikákat adni!
3/3 A kérdező kommentje:
Nem az enyém a blog, azért raktam ki, mert kíváncsi vagyok, mások is észreveszik-e az ilyen borzasztó dolgokat, mint ez a blog.
2013. dec. 21. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!