Mi volt ez a (megtörtént) eset?
Sziasztok!
Még évekkel ezelőtt láttam egy doku filmet erről az esetről. Lehet már vagy tíz éve. homályosan van csak meg, mert kicsi voltam, és igazából féltem is tőle. A lényeg az volt, hogy egy halom fiatal srác megkötözött egy csajt, bekötötték a szemét és verbálisan kínozták, hogy most meghalsz, és fogadd el a halált stb. Közben jöttek az interjúk is. Egy rendőrtisztre emlékszek, valószínűleg ő vezette a nyomozást. Az egyik srác apja is nyilatkozott. Emlékszem nagy horror rajongónak írta le a fiát, annyira , hogy egy horrorfilm nyolcadik részét akarta megcsinálni. (nem tudom melyiknek).
Amire halványan emlékszek, hogy a csajt nem elrabolták. Ismerhette őket, mert még úgy ült velük a kanapén egy nappaliban. Aztán jött az említett kötözés. Még az is rémlik, hogy sokat infráztak a kézi kamerán, amivel ezt az egészet rögzítették. Előkerült egy harminc centis pengéjű konyhakés. A csaj arca elé lógatták be. Ő persze ezt nem láthatta. Majd beültek egy kocsiba és mentek. Ott is jött ez az idegőrlés, hogy meg fog halni. A csaj emlékszem végül elmondta a kamerának, hogy szereti az apját, és az anyját. Nem tudom mit csináltak a srácok a lánnyal, hogy mi lett a büntetésük, ha volt egyáltalán. Kb 10 éve láttam, szóval lehet, hogy 2000 utáni, de pár évvel előtti eset is lehet akár. Igyekeztem mindent felidézni ami segíthet, sajnos több nem jutott eszembe.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!