Copic marker újratöltés? Valaki?!
Szóval az egyik copic ciao marker-em kifogyott, Oké, megrendeltem az utántöltőt, Még aznap feltöltöttem, úgy ahogy az interneten láttam:levettem a kupakot a hegyét kivettem, és után 5-6 cseppet beleöntöttem. Jó várok ahogyan azt írták. És akkor leveszem a kupakot erre nem igazán töltődött fel, Mondom lehet hogy keveset raktam bele rakok még 5 cseppet bele. Oké beleraktam, vártam, levettem a kupakot szuper feltöltődött, meg minden, de a másik oldala nem( ugyebár 2 vége van) szerencsére az töltődött fel amit használok. Lehet keveset raktam bele, vagy próbáljak ki egy másik módszert? légyszi!
ui: ma használtam, és megint úgy viselkedett, mint amikor ki akar fogyni!( színezek vele, ahol színeztem, ott eltűnt a tinta aztán visszacsorgott, vagy ez normális?)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!