Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miről írjon blogot egy 14...

Miről írjon blogot egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérlek:)
2013. dec. 8. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami érdekel. Az lehet bármi. Ennél komolyabb választ nem tudok adni... Ha tudod mi érdekel, tudod miről írj. Ruhák, állatok, rákkutatás, könyvek, a saját életed... bármi.
2013. dec. 8. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokminden érdekel...de nem olyan szokványosat szeretnék mint a könyvek meg állatok szépség..hanem valmi izgit:D tudom ez így nem könnyű
2013. dec. 8. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:
de köszi!:))
2013. dec. 8. 20:27
 4/5 edemmester ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod. Előszöris:

NE ÍRJ BLOGOT HA

1. Nem tudsz értelmesen írni

2. Nincs szókincsed

3. Nincs elszántságod arra h 2 hónapnál tovább írd

4. Csak összelopott dolgokat pakolsz ki

5. Nem tudod hogy miről írj

6. Csak azért akarod mert híres akarsz lenni

7. Csak azért akarod mert "menő"

Blogot bármiről lehet írni ami érdekel téged, amivel szívesen foglalkozol, etc. Lehet képes blogot is csinálni (NEM ÖSSZELOPOTT KÉPESET hanem saját rajzokból vagy fényképekből, ha esetleg szeretsz ilyennel foglalkozni). Lehet hogy sok olyan téma van, amiről már sok blog szól, de mit érnek azok, ha az összes használhatatlan selejt? Sajnos a magyar blogok között szörnyen sok a szemét, és remélem, hogy a tiéd nem csak egy újabb fölösleges piszok lesz az interneten, hanem valami értelmes munka. Ehhez viszont időre, és sok erőre van szükség. Miért szeretnél blogot írni ha nem tudod hogy miről? Miért érzed azt, hogy blogot kellene írnod? Írj bátran privátban, és megbeszéljük a dolgot, szívesen segítek. Majd kiokoskodunk valamit. :)

2013. dec. 9. 07:19
 5/5 Pali1977 ***** válasza:

Nem tudom, a genetikához hülye vagyok, a blogodban elmagyarázhatnád :D Na jó csak viccelek.

Olyanról írj, amit szeretsz, amit ismersz. Ez egy 14 éves lány élete izgalmas is lehet, ha azzá tudod tenni. Írhatsz személyes blogot és te lehetsz az új Jenna Hamilton (aki nem látta volna a Kínos című sorozatra utaltam volna ezzel), vagy választhatsz egy témát, vagy akár többet is, amiről tudsz írni. Lényeg, hogy szívvel-lélekkel csináld, és persze rendszeresen, mert csak akkor fognak visszajárni az olvasók.

2014. jan. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!