Filmnézéshez, zenehallgatáshoz melyik jobb a fülhallgató vagy a fejhallgató?
A párom fülhallgatótót használ úgy vettem észre, hogy kicsit rosszabb a hallása, ezért ha jobb akkor karácsonyra vennék neki egy fejhallgatót?
Légyszi segítsetek!
Egy fejhallgató(főleg ha nyitott) kevésbé rontja a hallást, mint egy fülhallgató.
Mekkora összeget szánsz a vásárlásra?
Igazából ezen még nem gondolkoztam, de max. 10000ft!
Nem tudom ennyiért milyent lehet kapni és,hogy hol lehet jobbat vásárolni.
20000 Ft alatt a Superlux márka fejhallgatóit ajánlom, mert ár/érték arányban ők állnak a csúcson és már 10000 Ft alatt beszerezhetőek. Olyan hangzást kínálnak, hogy még a nevesebb gyártók 2-3x drágább termékeivel is felveszik a versenyt.
A párodnak a HD668B típust javasolnám, amit szép tiszta hangzás, félig nyitott és cserélhető kábeles kialakítás jellemez. <- Szobai használatra az egyik legjobb Superlux típus.
Euronicsban sajnos szinte csak Sony fejhallgatók vannak, melyek ár/érték arányban nem túl jók.
Sony-ból még az mdr zx600 típus éri meg a legjobban ezen az áron, az már elég szépen szól és az a Tesco-ban is szokott lenni picivel drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!