Meddig tart egy vidéki Dumaszínház előadás?
Szia! Bocsi, hogy a kérdésedben kérdezek, de gondolom már túl vagy rajta :)
Én is megyek nemsokára, nálatok mennyi ideig tartott?
Köszi előre is :)
Hát igen, túl vagyok rajta. :D (bár ha minden jól megy, februárban megint megyek :)
8:15 körül kezdték, és egy rész kb 25 perces volt, viszont mindketten kétszer léptek fel! Tehát: Benk Dénes, Kiss Ádám, és utána megint Benk Dénes, és Kiss Ádám :)
így majdnem 10-ig tartott.
Arra számítottam, hogy sok poént ismerni fogok a tv-ből/rádióból, de pozitívan csalódtam! Sőt, fordítva: az előadáson elhangzott sztorik köszöntek vissza a képernyőn :P
Huu, ez jól hangzik :D
Én is februárban megyek, Benk Dénesre és Aranyosira. Kár hogy nem Kiss Ádámra, ő a kedvencem.
Te kire mész? :)
Most Kőhalmi és Szupkay fognak fellépni. Nekem Kőhalmi a régi kedvenc, várom már. :D
Neked is biztos jó lesz, Benk Dénes haláli jó volt! TV-ből különösebben nem szerettem, de ott király műsort adott. :P Ádámka meg hozta a formáját ^^
Megvannak már a jegyeid? Ha igen, hova? Nekem nagy szerencsém volt, sikerült az első sor közepébe jegyet szereznem! :D (bár ezek a helyek veszélyesebbek, könnyen a humorista áldozatául eshetsz :P főleg egy-két későn érkezőnek szólt be keményen Dénes :)
Hehe:D Mázlista vagy, nagyon :D Első sor közepe nagyon jó hely :)
Mi már nem voltunk ilyen szerencsések. Három héttel előtte lefoglaltuk a helyet, de már így is a hátsó sorban volt kettő egymás mellett szabad :D
Hát, mindegy, örülök, hogy elmehetek, mégha nem is leszek közel. :)
Remélem jól fogsz majd szórakozni :)
Huh, 3 héttel előtte már csak a végébe? Akkor lehet hogy kapkodni kéne magamat, bár Fehérvár (ugye oda mész? :) nagyobb hely, én egy kisvárosba megyek :P
Mondod, hogy mázlista voltam, hát nagyon is. 4-5 nappal az előadás előtt vettem a jegyeket, és az első néhány sort akkor szabadították fel, mert oda asztalokat akartak, de annyian lettek, hogy végül inkább telerakták székekkel, és így sikerült megkaparintanom :)
Amúgy még a színpadon is ültek XD
Azta, az nem semmi :D
Amúgy igen, Fehérvárra megyek :)
Már nagyon várom, csak még kérdéses, hogy is jutok oda, mert nem tudom, hol van a hely, ahol lesz.
Te melyik nap mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!