Megtennétek azt a szívességet, hogy megnézitek ezt a blogot és elmondjátok a véleményeteket?
Kevés ideje úgy egy hete kezdtem el, tehát bővíteni mindenképpen fogom, csak nem tudom milyen a stílusom, hogy jól írok- e, tetszik- e a háttérkép és a színkombináció.
Ez a link: [link]
A fejléc nekem nagyon nem tetszik, elveszi a fél oldalt, amikor megnyitom, és egy gyenge Paintes szerkesztésnek tűnik, ne haragudj.
Maga a blog témája jó, könyvajánlók, véleményed, ilyenek. Jól írsz, de a színválasztásaid miatt komolytalan hatást kelt. A HP-sben az a világoskék a fehéren...
Picit a szövegszerkesztésre állj rá, és jó lesz az. Olvasgass más blogokon könyvajánlót, hogy mik a szokásaik, hogy írják le. Nem kell hosszabb leírást bemásolnod, mint maga a vélemény. Linkelj be egy Wikipédia oldalt vagy egyzerűbb leírást, ha valaki nem ismeri...
... megnéztem a blogod...még nagyon nm néztem rajta körbe , de a Harry Potteres dolog amit írtál, hogy tényleg a saját élményeidre építetted nagyon tetszik ... viszont szed ki azt a bűnronda fehér háteret a szövegnek , mert egyáltalán nem látszik az irás...
de amúgy szép blog...és szerintem is kezdj valamit azzal a fejléccel... én is blogolok... kb 2hónapja és pontosan tudom, hogy mennyire fontos az , hogy jól nézzen ki egy oldal , mert ha nem néz ki jól előbb utóbb senki nem fogja olvasni... nem akarlak bántani tényleg... még biztos visszanézek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!