Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit, kikapcsolodast...

Milyen hobbit, kikapcsolodast valasszak a lovaglas mellett? 16/L

Figyelt kérdés
Mar 4 honapja lovagolok, de a tanulas mellett eljarni mar mashova nem nagyon van idom, szoval itthonra gondoltam valami jo kis elfoglaltsagot. Rajzolni, festeni nagyon szeretek es eleg jol is tudok. Regebben zongoraztam es furulyaztam, de a zongoram el lett adva:( Az origamizas annyira nem kot le. Olvasni nagyon szeretek, erdekelnek az ismeretterjeszto konyvek, bar nem nagyon tudom mit olvassak.

2013. nov. 28. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem csinálod amit szeretsz? Egy csomó mindent felsoroltál, miért mi mondjuk meg? De legyen: sakk.
2013. nov. 28. 07:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Erősen úgy tűnik, hogy kell egy zongora, vagy legalább egy frankó kalapácsmechanikás elektromos (140 körül kapsz jót, csak megkeresni ne kéne azt a rohadt pénzt)
2013. nov. 28. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Filmezz, rajzolj, fess, olvass:) Olvass akkor valami olyat, amiről film is készült. Biztos van olyan film, ami tetszik és van róla könyv is írva:)
2013. nov. 28. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy neked tetszene-e, de én nagyon szeretek blogokat olvasni és írok is kettőt. Ha van kedved, próbáld ki Te is!:))
2013. nov. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!