Miért "gáz", ha egy fiatalnak írói hajlamai vannak?
Miért baj, ha egy fiatal szeret írni? Ha alkohol és cigi helyett is inkább a fantáziáját éli ki? Unalmas attól egy ember, hogy kihagyja a káros élvezeteket, nem bulizik, hanem inkább ontja a sorokat? Miért baj, ha írok?
16/F
Semmi baj. A következő a baj:
- Két bekezdés után már a nagyközönség elé akarja tárni az új "regényét".
- Ráadásul szörnyű helyesírással.
- Az első oldal után máris kiadót keres.
Ha otthon, magában ír, valamint a vackával nem zavar másokat, akkor oké csinálja nyugodtan! De ha a gyakorikérdéseket szemeteli tele az igénytelen hülyeségével, az igenis baj!
Miért lenne gáz?! ...és kinek baj? ...talán érdemesebb lenne olyanok társaságát keresned, akik hasonló beállítottságúak, és nem azokra fókuszálni, akik visszavetnek téged a szellemi alkotókészségedben.
Sok sikert a munkádhoz! :)
38/N
Deggial, a felsoroltakban szereplők szerencsére már nem igazak rám, habár tény, hogy kisgyerekként én is mindig nagy dobra vertem egy-egy tutyi-mutyi kis történetem írását...
--
Második hozzászóló, ez az ismerősi körömre jellemző legfőképp, de ezek szerint csak én vagyok rossz környezetben.
--
Harmadik hozzászóló, köszönöm a lelkesítő választ! Megfogadom a tanácsát, és jobban körül fogok nézni a környezetemben.
Szerintem egyáltalán nem gáz! Én is szoktam írni, már a harmadik "kötetnél" tartok az én kis történetemben, mondjuk az első hozzászólásban leírtak egyáltalán nem jellemzőek rám, viszont én odaszoktam nyomni a barátaim orra alá, hogy olvassák el. Azóta ők is írogatnak ezt-azt, kisebb történeteket, úgy tűnik, inspiráltam őket. :)
Több, mint valószínű, hogy rossz társaságban vagy.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!