Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyek el egy sulibuliba, ha...

Mennyek el egy sulibuliba, ha nem szeretek táncolni, ugrálni? 11/L

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
MeNJél.Lehet úgy is jól szórakozni,hogy nem ugrálsz,mint egy bakkecske...;DD
2013. nov. 20. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Még légszi írjatok!
2013. nov. 20. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet ott beszélgetni, hülyéskedni, meg csak állni és dobolni a lábaddal a zenére is szerintem. :) Én se szeretek táncolni, de eddig minden házibuliban vagy egyéb szórakozóhelyen mozogtam egy picit a zenére... :D
2013. nov. 20. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Menny! Még ha egy rinocérosz kecsességével mozogsz is.
2013. nov. 21. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
menny fiu vagyok de mi is így voltunk a haverjaimmal a legelső sulibulin, megmondtuk nem táncolunk de elmegyünk a végére mi nyomtuk a legdurvábban xDDDDD utána jött a második ott is ugyanez nem táncolunk ott is táncoltunk de nem annyit mint az elsőn mert az nem volt olyan jó, na és a 3. az volt a legjobb szintén megint mondtuk nem táncolunk utána középen mi nyomtuk megintcsak a legdurvábban 2 haverommal és egy ex nyolcadikossal. a legjobb az volt amikor jött az I'm sexy and i know it zene na az volt a kemény amikor én a padlon nyomtam egyik haverom kb rajtam táncolt másik kető haverom pedig melletem xDDDDD ugyhogy szerintem megéri elmenni felejthetelen emlékek az ilyenek :))))
2013. nov. 22. 03:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát!!!!!!
2013. nov. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!