Hogy hívják azt az izét ami a balatonfüredi kis strandon van amit félig felfújnak az egyik végén egy kis ember a másikra egy dagadt vagy két vékony ugrik aki a másik végén kilövik?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 18:56
1/7 anonim válasza:
csoki988
22:54
gumihernyó
csoki988
22:54
vagymittomén
2/7 anonim válasza:
Beachblob vagy vízikatapult.
3/7 A kérdező kommentje:
és ilyen van magyarországon?
2013. nov. 20. 20:45
4/7 anonim válasza:
Te írtad, hogy van Balatonfüreden.
A cikk meg arról szól, hogy van Révfülöpön is.
Akkor most szerinted van, vagy nincs?
5/7 A kérdező kommentje:
jó csak most azért mert azt hallottam hogy tavaly elött füreden most azt olvasom hogy tovaly répfülöpön volt és hogy ez most mindig megy vagy egy helyen van végig ezért kérdeztem
2013. nov. 20. 21:50
6/7 anonim válasza:
Úgy hívják: kalasnyikov! Az egyik végén vagyok én, a másikon a sok ingyenélő, dagadt cigány a szakadék szélén és vagy ugrik, vagy kap egy "acélmagvast"!
7/7 anonim válasza:
Van az több helyen, egyet meg is vehetsz, az a velencei tavon volt eddig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!