Tudnátok ajánlani buliházat?
Figyelt kérdés
Egy kb. 20-25 fős baráti társasággal szeretnénk bérelni egy buliházat egy éjszakára.
Nézegettem már a neten, és találtam is de elég drágák, 72.000Ft volt (Igaz volt jakuzzi is, de szerintem az nem olyan fontos. Az leosztva 3.600/fő és akkor még nincs mit enni/inni. Mivel diákok vagyunk, nem mindenki engedheti meg magának ez az árat.). Szóval olyan max. 2.000Ft/fő körüli ár az jó lenne, szóval akkor az egész ház max.40.-50.000Ft 1 éjszakára.
Nagy igények nincsenek, legyen 1-2 fürdő és wc illetve pár szoba és egy tágas nappali, ahol lehet táncolni. Hang- és fénytechnika nem kell, azt tudnánk vinni. Lehetőleg Budapesten vagy Pest-megyében legyen a ház.
2013. nov. 15. 19:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!