Melyik a jobb ANDROID vagy WINDOWS PHONE?
Nekem min 2 van...
WP gyors jó a fényképezője megbízhaató netezni gyorsan tudc vele nem törékeny jó az aksija és zenét és videó klipet ingyen tölthetsz le vele egy progi segítségével és a GPS az office is van ...
De sajnos a legtöbb jó játék fizetős de más néven kint van ingyen is.. Én a WP jobban szeretem
zárt rendszere van
Android: GPS csak online de biztos tudc leszedni officét fényképezője nem olyan jó nem megbízható és simán leszethetsz rá vírust ez a WP vel sosem fordulhat elő mert olyan zárt a rendszere... de androidra mindent megtalálsz ingyen
Előző jó sok baromságot hordtál össze
Ha röccenésmentes,megbízható telót akarsz akkor a wp ezt minden szegmensben képes nyújtani,a felhasználói élmény terén viszont egy nagy 0
Viszont a megbízhatóságot,akadásmentességet már a közép és felsőkategóriás droidok is tudják,és ezerszer jobb őket kezelni
Kb mintha egy ladát és egy bmw-t hasonlítanál össze
Nos az előző válaaszoló egyáltalán nem ért ehez mert egy Anddroidot sokkal könyeben tud kezelni egy kezdő.
Az előző író pedig ne mást fikázon hanem csak más véleményen legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!