Miért szóltok le és utáltok olyan filmeket/sorozatokat/előadókat, amiket/akiket nem is ismertek?
elég gyakori probléma, hogy az emberek utálják és leszólják pl a Twighlight-ot, pedig még egy részt sem láttak belőle. Csak divat utálni vagy nem tudom. Én az összes részt láttam, így jogosan mondhatom, hogy mi a véleményem róla. (nem, én sem vagyok fan, nekem sem igazán tetszett, de adtam neki egy esélyt és most már mondhatok is véleményt róla).
sorozatokat tekintve a Barátok köztöt szólják le, aminek elég nagy a nézettsége pedig. (én is nézem). azt mondják, agybutító, közben csak más emberektől hallják, hogy Berényi Miklós meg Vili bácsi, ők maguktól egy részletet sem néztek meg.
a One Direction-t, Justin Biebert és egyéb Magyarországon nem kedvelt énekest is szívesen leszólnak, pedig még egy számukat sem hallották. én már igen: nem vagyok fan. de én hallottam pár számukat.
ez a kérdés azokhoz szól, akik tényleg nem tudják, hogy miről beszélnek, csak leszólják. akik láttak már egy filmet, egy sorozatot hallottak már egy számot, azok ne vegyél magukra.:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!