Miből készítsem el a fa törzsét?
Figyelt kérdés
A minap láttam néhány képet kis méretű fákról,amiket gyöngyből készítettek. Az az,hogy csak a leveleik meg a viráguk volt gyöngyből,a fa törzse nem. Hasonlítanak a szerencsefákra,de ezeknek nem drótból van a törzse,hanem valami másból. Itt van néhány kép:
Főként ezekre gondolok. A második képnél olyan,mintha igazi fa lenne. Egyébként itt az oldal,ahol találtam a képeket: [link]
Ha valakinek van valami ötlete,hogy miből készíthetném el a törzsét,nagyon megköszönném,ha megosztaná velem. :)
2013. nov. 9. 08:35
1/2 anonim válasza:
Oroszok... sejtettem, brutálisan szép munka.
Ez drótból van, és vagy teker rá valami anyagot, vagy simán csak a drótot festi műanyag festékkel. (Amit ha önmagában felviszel, akkor is van tartása.) De az alapja a drót, lásd a korábbi képeken.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Tényleg nagyon szépek,eszméletlenül tetszenek.
2013. nov. 16. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!