Mit gondoltok erről az 1D fanfiction-ről? (többi lent)
Még csak egy rész van fent. Ez alapján kérnék egy véleményt. Mit gondoltok róla? Larry Stylinson fanfic-ről van szó egyébként.
Építő jellegű negatív kritikát is elfogadok, ha kultúráltan van megfogalmazva. :)
Köszönöm és tudom! :( Ne haragudj! Egész hétvégén rohangáltam és a tabom is elromlott! Megpróbálhatok fölrakni részt telóról ha nem zavar hogy annyira nem tudom megformázni a szöveget! Nem így akarom csinálni..komolyan! Csak ezeken a hétvégéken mostanában semmi időm nem volt! Nem arról van szó hogy pont nincs kedvem írni..még a gép elé sem ültem le!
A lényeg hogy ne haragudj! Megpróbálok telóról fölrakni részt de nem ígérem hogy sikerülni fog..én örülnék neki a legjobban (koleszos vagyok és nincs még laptopom)! Viszont most jön a téliszünet és kárpótolni foglak! Erre a hétre legalább 2 részt és egy különleges karácsonyi kiadást terveztem! :) Karácsonykor pedik mindig fel vagyok pörögve szóval leget hogy minden nap lesz rész! :P
Év végéig el akarok jutni legalább (!) a 10. részig!
Szóval tényleg nagyon sajnálom, ezentúl renszeres leszek de mostanában semmire nem volt időm! :/
Ígérem kárpótollak!
Sajnálom. x
Juuj! Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy, imádlak! :)) xx
ui:.új rész amint hajlandó a tabom fogni a kolesz wifit. Február környékén meglesz a laptopom akkor nem lesz ennyiretszétcsúszva az oldal! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!