Tumblr! kell valakinek segítség?
Figyelt kérdés
Tapasztalt Tumbizó vagyok,akinek segítség kell írjon nyugodtan.:)2013. okt. 30. 21:06
1/23 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__49..
Neki úgy tűnik kell! :)
2/23 anonim válasza:
Én azt szeretném megkérdezni,hogy hogy lehet zenét betenni?:D
3/23 anonim válasza:
Az minek van amúgy,hogy lehet külön likeolni és reblogolni is egy képet például?
4/23 anonim válasza:
5/23 A kérdező kommentje:
zenét betenni ezen az oldalon lehet a legegyszerűbben,csak kövesd az utasításokat,ha elakadtál szólj és segítek!:)
2013. nov. 8. 23:34
6/23 A kérdező kommentje:
reblogolni és lájkolni azért lehet külön,mert ha lájkolod akkor csak tetszik,de ha reblogolod,akkor megosztod a saját oldaladon,és így ott is látható lesz a kép/szöveg.:D szóval a reblog szinte olyan mint a facebookon a megosztás.:D
2013. nov. 8. 23:35
7/23 anonim válasza:
Koszi,hogy mar elore felajanlottad a segitseged! :)
8/23 anonim válasza:
Nekem ennek az embernek a témája kéne [link] köszönöm ^^
9/23 A kérdező kommentje:
utolsó kérdező,ne haragudj,nem hozza be az oldalt!:/
2013. nov. 11. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!