Hogyan pörögjek egész éjszaka?
Figyelt kérdés
még nyáron egy fesztiválon beszedtem minden este egy koffein tablettát, és nem is voltam fáradt, tegnap azonban 4,5 tablettát vettem be, 2-3 óránként egyet, utoljára a felet, de nem éreztem hogy nagyon éber lennék, pedig a tabletta doboza alapján ez 9 liter kávénak felel meg. milyen legális szerrel maradhatnék teljesen éber egész éjszaka?2013. okt. 27. 12:42
1/1 anonim válasza:
Heló!
Aludd k imagad előtte, legyél friss, és megfelelően étkezz és igyál. Az ilyen tablettákat pedig jobban járnál, ha mellőznéd - Vagy max igyál 1 kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!