Szerintetek mit csináljak?
Szóval az van, hogy lesz holnap egy halloween-i buli, és én is fslirattam magam, hogy elmegyek. Eleinte még sok kedvem volt hozzá, de aztán elment a kedvem, amikor a nővérem megkérdezte hogy minek megyek, ha egyszer úgy sem lesznek ott olyanok, akikkel ellennék, max 1 közelebbi barátnőmlesz ott, de az is csak táncolni fog egész végig.. Ez egy kicsit elvette a kedvemet, pedig az elején nagyon vártam. Egyébként nincs arról szó, hogy én nem táncolnék, sőt. Csak ahogy elkezdte sorolni nővérem hogy kik lesznek még ott, azokkal tényleg nem vagyok vmi jóban (rosszban sem, de nem szoktam egyikkel sem 'el lenni'. Ahogy mondtam, kb. csak 1 ember lesz ott valószínűleg, akivel úgy szívesen lennék, de ami a baj, hogy lehet, hogy ő meg nem fog most éppen foglalkozni velem.. Az a baj, hogy mostanában összejött sok minden rossz, nagyon szomorú voltam, és azért is akartam elmenni ebbe a buliba, hogy hátha most végre vissza nyerhetem a régi, vidám énem.. De nem tudom mostmár, hogy elmenjek-e, vagy inkább maradjak itthon 'begubózva'.. Szerintetek?
16/L
Esetleg azt is megteheted ,hogy elmégy,aztán ha nem érzed jól magad,akkor elmégy.Mondjuk 10 perc múlva.
Vagy,megmondod ,hogy nem mégy,aztán,ha úgy,akkor mégis.
Bár,jobb ha valaki van akivel jóban vagy.
Szerintem nem nagyon baj.
Ha valaki nem érzi jól magát,nem kötelezhetik,hogy ott maradjon.
Vagy,ha mégis cikinek érzed,mondj valami indokot.Például..valamid fáj,vagy kaptál egy sms-t/hívást,hogy valamiért haza kell menned.Ilyesmik.
1. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!