Kindle Paperwhite ebook olvasót lehet kapni ismertebb áruházakban (Media Markt, Extreme Digital stb) is, vagy csak rendelhető?
Figyelt kérdés
Nézelődtem az interneten és csak webáruházakban láttam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 25. 15:23
1/8 anonim válasza:
Szerintem Media Marktban simán kapható.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor elmegyek és megnézem :)
2013. okt. 25. 16:33
3/8 anonim válasza:
Media Markt-ban és Edigitalban is csak Kindle 5 van. Én is még csak webáruházakban találkoztam paperwhite-tal. Biztos lesz majd később ismertebb áruházakban is, de szerintem ez még túl drága az ő kínálatukhoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm :)
2013. okt. 25. 20:29
5/8 anonim válasza:
Lehet kapni Media Marktban. Én pl. a székesfehérváriban is találtam, ami nem olyan hatalmas áruház. :D
6/8 anonim válasza:
media marktban (mintha többet is láttam volna)
7/8 anonim válasza:
Most már én is láttam Media Markt-ban, szóval akkor van.
(Én vagyok a 3. számú válaszoló, jól le is lettem értékelve, amit csak azért nem értek, mert szerintem én vagyok az egyetlen a válaszadók közül, aki ténylegesen kereste is a boltokban, mivel én is tervezem a vásárlását, de múlt héten például még csak kindle 5 volt a boltokban).
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt!
En nem ertekeltelek le, sot, senkivel sem tettem, mert normalis valaszok erkeztek. :)
2013. nov. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!