Falfestésnél hogyan lehet megoldani az árnyékolást?
konditermem falára akarok festeni egy képet, amiben van árnyékolt rész. Már festettem hasonlót, de abban nem volt árnyékolás így az ecsettel csak simán felfestettem.
Most ecsettel azt a részt nyílván nemtudom megcsinálni, vmi más ötlet? graffitisek segítsetek :D spray-t se nagyon tudok használni mivel szétszór! Én arra gondoltam, hogy valami "lyukacsosabb" rongyot akasztok a fal elé és úgy fújom rá a festéket spray-el mit gondoltok? vagy gondoltam még arra is, hogy elkenem újjal, de az nem a legjobb az egyenletlenség miatt.
Esetleg javasolnám a sfumato technikát (persze nem olyan szinten mint da Vinci, főleg hogy nem árulta el a titkát).
Az a lényeg, hogy körvonalak helyett ilyen átfedéssel füstösen elkenni a körvonalakat. Szerintem szürkével kell keverni azt a színt amit átfedéssel árnyékolnál. Bár nem ártana gyakorolni. Ha van pénzed, vegyél egy gipszkarton táblát amin gyakorolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!