Halloween ötletek?
Figyelt kérdés
például étel, dísz, jelmez, smink ötlet...2013. okt. 22. 18:18
1/4 anonim válasza:
smink:
jelmez:ha valami zombisat szeretnél,fogj egy régi ruhát(amit már nem használsz)kicsit nyúzd szét,tépj ki belőle darabokat,pirosas-vöröses festékkel kenjed be picit össze-vissza.
ha a sima fekete ruhákat húzol fel,és valami olyan sminket teszel fel mint pl.:az első(meg több is)akkor szerintem az elég is;))
dísz:töklámpás,egyáltalán nem kell klasszikus minta rá...szerintem ha ilyen faágakat,meg gallyakat vágsz ki rá,és raksz bele mécsest az nagyon jól néz ki,gyertyák,és ne legyen teljesen világos a szobába
innivalónak valami puncs,vagy forralt bor...de szerintem a kaját,piát sem kell túlbonyolítani...;)
Remélem segítettem;)!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyon ráéreztél mert épp zombis ötleteket akartam keresni mert az leszek :))
2013. okt. 23. 10:01
4/4 A kérdező kommentje:
azta hát nagyon köszönöm :DD
2013. okt. 27. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!