Tudtok ilyen animét?
Figyelt kérdés
mági akcio romatika a fiu a föhös legyen a végén a legerösebb a közepe felé pedig össze jön egy cajjal mint a zero no tsukisima2013. okt. 22. 17:38
1/2 TheHope válasza:
Egy ehhez hasonló anime-ot tudok,bár ott sem teljesen így van: A fiú az EGYIK főhős,de a lány az erős akivel összejön,viszont 2 erős lány is versenyzik a fiúért akik utálják egymást. Megmondom őszintén nem tudom hogy van tovább,mert amikor még néztem,akkor még csak az első 4 rész volt kint,de az anime neve Date A Live (idei évi). Nem tudom tetszeni fog-e,elég elvont néhol és hepehupás,de 12 részes összesen,így egy próbát szerintem megér. Már kiadták végig az összeset azóta. Remélem tudtam segíteni. Nekem tetszett,bár ízlések és pofonok. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!