Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy szokott lenni a pia egy...

Elektronic kérdése:

Hogy szokott lenni a pia egy házibulin?

Figyelt kérdés
Most rendezek élősszőr, és amiken voltam, ott már alapból fogyasztható állapot volt :D Természetesen én is vittem valami töményet, de kell szólni, hogy hozzanak, vagy teljesen magától értetendő? A háznak kb. mit kell állnia? :D

2013. okt. 20. 23:39
 1/1 Garott ***** válasza:

Ha jó a házibuli, akkor a rendezője már alapban felkészül hisz főleg az elején érkezők szempontjából jó ha van választék. Sokat számít az is, hogy kb hányan jönnek el. Ez olyan 2-3 különbözőfajta töményet, 1-2 bort, sok sört és üdítőt jelent. Alapvetően házibuliba mindenki visz magával piát, és a szervező általában a végén a maradék piákból jön ki nullára (mert az nagyon ritka, hogy minden elfogyjon). Viszont pont emiatt a rendező maga döntheti el, hogy az általa megvett cuccok milyen minőségűek. Pl logikusan nem Millert hanem inkább valami névtelen sört adnak alapban (bár ez ízlés kérdése, szerintem minőségben az ászok alá nem nagyon érdemes menni). A töményben alap általában valamilyen házipálinka, de minden második ember is ezt szokta hozni, ezért nem érdemes nagy mennyiséget beszerezni, mert ezek keverése nagyon rossz eredménnyel járhat a ház állapotára. Szerintem a Vodka, Whisky, Jaeger hármas ezen kívűl tökéletes, mert nincs olyan aki ne találná meg ebben az ízlését.

Összességében nagyon sok múlik azon, hogy mennyi pénzt szeretnél/tudsz belerakni alapban. Minél kevesebb a pénz annál inkább a kisérőkből szerezz be többet (a sör fogy el általában a leghamarabb, meg az üdítő ha sok a nő).

2013. okt. 21. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!