Imádok fotózni. Hogy tudnám magam "Megismertetni az országgal"?
Nekem is küldheted, meg a srác is érdekes lenne, akit több ezren ismernek. A megosztásra alkalmas, érdekes témák egyébként jobban terjednek, utána a like-ok is hamarabb jönnek. Pl. ha egy adott város (Bp, Debrecen, stb.) legszebb helyeit fotózod és újszerűen, akkor azt sokan megosztják és emiatt hamarabb jönnek a like-ok. Vagy ha kimész a Szigetre, party-ra, ott embereket fotózol, majd ezeket osztod meg, az emberek elkezdik jelölgetni magukat, pillanatokon belül iszonyat sok ember látja a képeid. Ha ezek valamiért érdekesek (napi szinten érdekli az embereket), akkor like-olnak és követnek.
Általában az a gond, hogy az amatőr oldalak képei technikailag ezer sebből véreznek (képkivágás, megvilágítás, fehéregyensúly...), ezeket elfedik a 80-as évek kreatív, ma már ultragáz effektjei (FF képben egy vörös rózsa...), nem viccesek és az égvilágon semmi mondandójuk nincsen. Ez persze senkit nem érdekel.
#6-os vagyok és nem értelek.
Kaptál x választ, pont letojtad, mit írtunk (nem írtál választ), kértük, hogy küldd el az oldalad, nem küldted el. Mivel népszerűsíteni akartad az oldalad, ha az tényleg jó, lehet, hogy szereztél volna pár ismerőst, nem így történt. Gondolom más is ezt tapasztalta.
Szerintem megvan a válasz a kérdésedre, én nem így kezelem azokat, akikkel kommunikálok, mert illetlenség. Tanulj jómodort, alázatot, ha kapsz valamit, köszönd meg. Utána jöhet minden más varázs marketing módszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!