Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Imádok fotózni. Hogy tudnám...

Imádok fotózni. Hogy tudnám magam "Megismertetni az országgal"?

Figyelt kérdés
Járok elég sok helyre, fotózom is elég sokat, facebookon van egy 170 lájkos oldalam, de semmit nem érek vele. Amatőr vagyok,hobbifotós, de valahogy ennek tárgyában szeretnék továbbtanulni. Az a baj, hogy 1-2 rokon, barát ismeri a képeimet, a többi viszont nem. Van egy srác, hobbifotós, több ezren ismerik, de csak pár hónapja kezdte. Hogy csinálta?

2013. okt. 20. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ezek szerint ő tehetséges,te meg nem.
2013. okt. 20. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
küldd el priviben az oldaladat
2013. okt. 20. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Mintha bármit is számítana a "lájkok" száma. Fotózz sokat, készíts jó képeket és előbb utóbb (2-3 év alatt) fel tudsz futni és meg tudod magad ismertetni az emberekkel. Ez leginkább idő kérdése.
2013. okt. 20. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Linkelheted privátban az oldalad :)) Engem érdekel
2013. okt. 20. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nekem is jöhet. :)
2013. okt. 20. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is küldheted, meg a srác is érdekes lenne, akit több ezren ismernek. A megosztásra alkalmas, érdekes témák egyébként jobban terjednek, utána a like-ok is hamarabb jönnek. Pl. ha egy adott város (Bp, Debrecen, stb.) legszebb helyeit fotózod és újszerűen, akkor azt sokan megosztják és emiatt hamarabb jönnek a like-ok. Vagy ha kimész a Szigetre, party-ra, ott embereket fotózol, majd ezeket osztod meg, az emberek elkezdik jelölgetni magukat, pillanatokon belül iszonyat sok ember látja a képeid. Ha ezek valamiért érdekesek (napi szinten érdekli az embereket), akkor like-olnak és követnek.

Általában az a gond, hogy az amatőr oldalak képei technikailag ezer sebből véreznek (képkivágás, megvilágítás, fehéregyensúly...), ezeket elfedik a 80-as évek kreatív, ma már ultragáz effektjei (FF képben egy vörös rózsa...), nem viccesek és az égvilágon semmi mondandójuk nincsen. Ez persze senkit nem érdekel.

2013. okt. 21. 07:18
 7/9 anonim válasza:
60%
Miért gondolod, hogy az egész ország kíváncsi a képeidre??? Az, hogy imádsz valamit, az egy dolog, de valóban úgy gondolod, hogy mások is imádnák a képeidet? (vagy csak elfogult vagy magaddal)A mennyiséget nem kellene összehozni a minőséggel!Jó magam, ha képet akarok nézni, vagy képet keresek, akkor a profi oldalakon nézelődök.Számtalan profi oldal létezik, különböző témákban tényleg profi minőségben, és miért várod el, hogy a te oldaladat nézze bárki? Legyünk őszinték és valljuk be, hogy az internet a világ szemétládája, ahova válogatás nélkül, kritika nélkül, sőt önkritika nélkül minden műremeknek tartott szemét felkerül! Ne irigykedj tanulj meg fényképezni, gyakorold, és a minőségeddel, mondanivalóddal érd el az ismertséget!A lájkok száma nem minőséget jelent csupán az ismerősök számát! Mi a garancia arra, hogy a lájkolók valóban értenek a fényképezéshez? Mi lenne a jó neked abban, hogy több ezren ismernének, és néhány százan negatív véleménnyel lennének a képeidről? Bár negatív lájkot még nem láttam!Mit értesz az alatt, hogy semmit sem érek vele? Először talán bizonyítani kellene, és megosztásra érdemes produktumot összehozni, és csak utána várni a közismertséget, és népszerűséget! Azért azt sem ártana tudni, hogy mennyi a tehetség és mennyi a beképzeltség!
2013. okt. 21. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok és nem értelek.

Kaptál x választ, pont letojtad, mit írtunk (nem írtál választ), kértük, hogy küldd el az oldalad, nem küldted el. Mivel népszerűsíteni akartad az oldalad, ha az tényleg jó, lehet, hogy szereztél volna pár ismerőst, nem így történt. Gondolom más is ezt tapasztalta.

Szerintem megvan a válasz a kérdésedre, én nem így kezelem azokat, akikkel kommunikálok, mert illetlenség. Tanulj jómodort, alázatot, ha kapsz valamit, köszönd meg. Utána jöhet minden más varázs marketing módszer...

2013. okt. 25. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os-8-as, pacsi. Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni.
2013. okt. 25. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!