Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a blogunk? (Horror)

Milyen a blogunk? (Horror)

Figyelt kérdés

Unokatesóm akart készíteni egy oldalt, s mivel a fogalmazást kéne még gyakorolnia belementem. Így legalább fejlődik a helyesírása és végre kiolvasna egy könyvet... xd Eddig érdekesnek tűnik? :) Ő írta az első részt, én a másodikat, tehát felváltva. Légyszi írjatok véleményt ^-^

[link]

2013. okt. 15. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Egész éjjel nem fogok tudni aludni a félelemtől.
2013. okt. 15. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

A fogalmazás jó, szerintem megéri gyakorolni. Viszont: túl rövidek a fejezetek, túl gyorsan halad a cselekmény. A párbeszédek borzalmasak és értelmetlenek. Szerintem, amikor valaki morogva kijelenti, hogy nincsenek barátai, az anyuka nem azt vágja rá, hogy "Rendben, de ne kóborolj el messzire". Ebből az következhetne, hogy elkezdenek az anyukával beszélgetni, és nem neked kell leírni róla az adatokat, hanem maguk a szereplők beszélnék meg azt.

Remélem, segítettem! Sok sikert!

2013. okt. 15. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, én is mondtam neki, hogy az úgy furcsa, ha az anyuka ennyire közömbös, de csak nevetett rajta :D am oké megpróbáljuk hosszabbra :)
2013. okt. 15. 20:53
 4/5 Nem kell lepontozni! válasza:
Szerintem nagyon jó! ;-) Lesznek még új részek?
2013. okt. 17. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, pont most írtam meg és raktam fel facebookra meg blogra az 5. részt, mivel unokatesóm nem ért rá :)
2013. okt. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!