Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves srác kétértelműen...

Egy 18 éves srác kétértelműen viselkedik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kérdés elég béna.A sztori hogy, én 15 leszek és interneten már jó pár hónapja beszélgetek egy lassan 18 éves sráccal.Elég 2értlemű dolgokat ír mostanában,cicának,babának szólít,(már régebben elmondta hogy csak azt szólítja így akit szeret),szíveket ír,szinte minden beszélgetésünknél elmondja hogy aranyos,cuki vagyok.Találkozni szeretne,de ezt nem mondja egyértelműen,csak hogyha egyfele megyünk,akkor lehet összefutunk.Meghívott moziba a 18. szülinapja alkalmából,de persze többen lettünk volna,az unokatesőja szervezte.Én visszautasítottam,látszólag nem rázta meg a dolog,de nemtudom :) Aztán most meghívott szilveszterezni,otthon lesz,elvileg egyedül.

Azt mondtam még gondolkodom.Kérdeztem hogy tetszik-e neki valaki,azt válaszolta lehet.

Nem tudom akar-e egyáltalán tőlem valamit,vagy csak játszik.Mindig azt hajtogatja hogy ő nem ugyanolyan mint a többi srác.

Kevés esélyt látok rá hogy összejöjjünk vagy bármi legyen,mert alapvetően nem jön be a srác. De kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről :)

2013. okt. 13. 20:06
 1/1 anonim válasza:

Nagyon egyszerűen ki lehet deríteni, hogy mit akar. Fussatok össze, ez a közös szilveszterezés például egy jó lehetőségnek tűnik.

Ha full részeg lesz, és megpróbál megfektetni az első élő találkozásotokon, akkor egyértelmű hogy mire kellettél.

Ha viszont tényleg bebizonyítja, hogy ő más mint a többi, akkor megérdemel egy esélyt szerintem.

2013. okt. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!