Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintek az gáz, ha 14 éves...

Szerintek az gáz, ha 14 éves vagyok és ki szeretnék probálni mindent? Pia, és cigizem. 15/l

Figyelt kérdés

2013. okt. 11. 17:16
 1/4 A kérdező kommentje:
vagyis 15 éves vagyok!XD
2013. okt. 11. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Na most akkor 14 vagy 15?

A lényeg hogy ígyse úgyse kell a kezedbe cigi meg pia. Szokj le a cigiről ha még tudsz az alkoholizálást meg hagy hétvégére.

2013. okt. 11. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
15 vagyok cs félrenyomtam . de leirtam már .:)
2013. okt. 11. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Az kérdés, hogy gáz-e, hogy 15 évesen cigizel? Szerinted? Nincs rá szükséged, senkinek sincs, és hamar függő leszel tőle, a bőröd, a tüdőd bánja, szokj le róla szépen.

A pia egészséges kereteken belül elmegy, bár én megvagyok részegség nélkül is, szeretek emlékezni egy igen jó bulira. Ha meg nem jó, akkor szépen hazajövök.

Nem azt mondom, hogy legyél teljesen jókislány, aszociális, de szerintem te is tudod, hogy nem kell mindent kipróbálni, mindenben benne lenni, hogy menő legyél. Ha nem tudtad, most mondom :) Vesztettem márel barátot, mert nem kértem a társaságukból, rossz dolog, de nem hiányzik.

2013. okt. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!