Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen vidiket szerettek...

NecTor kérdése:

Milyen vidiket szerettek nezni? (tema/minoseg? )

Figyelt kérdés
(bocsanat hogy nincs ekezet de telorol irok)

2013. okt. 9. 22:40
 1/4 4eb4 válasza:
nekem minőség nem számít, é ink. minecraft szerver vagy map végigjátszás, de bármi mást megnézek, mi a csatorna neve?
2013. okt. 10. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
NecTor Kalandjai... meg csak black mesa left 4 dead 2 the binding of isaac vegigjatszas van... es a hangom se a legjobb mert leptop mikrofonnal forgattam de most mar vettem egy fulest... hamarosn lesz terraria es minecraft is :)
2013. okt. 11. 06:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Utálom a minecraftot. Csak a pisis 10 évesek játszanak azzal. Ha youtube csatornát akarsz vezetni, válassz értelmes témát. pl Zene, Tech (android, iOS), filmek, játékok, modding, filmezés, oktató videók valamely értelmes témáról, pl programozás, vagy képszerekszts...
2013. okt. 12. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
minőségben pedig 720p alá ne menj... Utálok VGA videókat nézni. átláthatatlan az egész.
2013. okt. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!