Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel dobhatnám fel ezt a képet?

Mivel dobhatnám fel ezt a képet?

Figyelt kérdés

Szuper képet képe csinálnom egy tizenéves fiú közeli arcképéről... az ilyen munkák nem szoktak gondot okozni, de most megakadtam, annyira egyszerű, semmitmondó a képp, fel kéne dobni.

Van ötletetek, elképzelés, esetleg konkrét színezés, effekt, stb?

Segítsetek légyszíves!

előre is köszönom!:)

2013. okt. 7. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Instagram effekt

Ha értesz hozzá egy kis Photoshop.

2013. okt. 7. 23:41
 2/6 A kérdező kommentje:
értek:D
2013. okt. 8. 06:25
 3/6 Adapter007 válasza:

Hát akkor a képpel van a baj, fotózd újra ;-)

Viccet félre téve (ami nem is vicc, de gondolom nem tudod újra fényképezni) én a ilyenkor FF-re konvertálom, elég kontrasztosra állítom be, vörös szűrő, és egy kis vinyegtálás a képre. Ez egy kicsit dögösebbé teszi a lapos fotót. De lehet a kisfiúhoz ez nem menne, egy próbát megér :)

2013. okt. 8. 11:05
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi, kipròbàltam:D a vörös szűrő nagyon nem passzolt a képhez, viszont kontrasztossa tettem végül, fakitottam picit, és a kép széleit elmostam, így most a szemeknel van a központ, azokat kicsit kiemeltem egy kis szinezessel, így már jobban odavonzzak a tekintetet, valamint a háttérbe raktam némi fehéres füstöt:)

így már úgyahogy kinéz, de igen, valóban a fotóval van a baj, de hát ujrafotozni nem lehet :/

2013. okt. 8. 21:55
 5/6 anonim válasza:
megmutatod a képet?
2013. okt. 8. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:

szívesen:)

hol küldjem?

2013. okt. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!