Érdemes lenne egy ilyet csinálni?
Arra gondoltam hogy csinálok egy blogot aminek van egy fő szála.Az lenne az alap.Pl.: bűvészkedés.De a látogatók mondanák meg miről olvasnának szivesen.
SZóval meg lenne a főszál amiiről mindig írok és lennék a "futó" témák amikor azt írom amit akarsz.Lehet csak egy posztot lehet egy egész hetet szánék rá amit kívántál.Viszont a főtémától nem szakadnék el.Úgy lenne hogy akit érdekel a fő és azt olvassa lehet belebotlik valami érdekességbe ami megtetszik neki.
Valami ilyesmi. :)
milyen kérdés ez? -_-
- ha azt mondom, hogy nem lenne értdemes ilyet csinálni, akkor nem csinálnád meg a blogot?
- ha meg azt mondanám, hogy vájg bele, akkor belevágnál?
:bocs, de annyi ilyen blog van már, mint csillag az égen... lehetne egy olyan modern, 21. századi hasonlatot írni, hogy annyi x van már, mint blog a neten. :D
:sose jó olyanról írni, ami nem belőled jött, amit mások találtak ki, és te megírtad. írj egy dologról, ami a te fejedben született meg, és ne akarj más ötleteiből meríteni, mert az már nem eredeti.
:meg aztán, ha nem olvassák a blogodat, mert unalmas, akkor már nem is lehet ilyen "+ bejegyzéseket" írni... és az, hogy nénze ki, ha TE térnél le egy másik témára egy bejegyzésben, amikor eleve leírtad, hogy az alap ötlettől, amit a legelején te akartál írni, nem térsz le.
Nincs az ilyen blogoknak semmi értelme.
Ne akaraj csak azért blogolni, mert most az a divat... nem éri meg. Menj ki amíg még szép idő van (mert nálunk jó idő van), biciklizz, görkorizz, menj el a barátaiddal sétálni, ülljetek be egy pub-ba, és pletykáljatok :)
Teljesen mind1 mit mondasz.Az alapötletről írni fogok.EZ csak egy plusz lett volna a látogatottság növelésére :)
Annyi hülye kérdés van mint blog a neten ;)
első válaszol vagyok.
akkor miért tetted fel a kérdést? o.O
igazad van, annyi hülye kérdés van itt, mint blog a neten :D
nincs ebben semmi logika...
te csak egy tini vagy, aki blogot akar indítani, mert az a menő, de nem tudja, hogy miről írjon, ezért itt érdeklődik.
utolsó: egy kérdés/válasz alapján ne vonj le következtetéseket
Jah....és én lemaradtam ott a divatba amikor elterjedt a férfiqurva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!