Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy kell használni a KMPlayer-t?

Hogy kell használni a KMPlayer-t?

Figyelt kérdés

Az egyik közösségi oldal szerűségre szeretnék youtube videóból avatarokat csinálni (olyan mint a profilkép, csak mozgó kép) és azt mondták, hogy ehez kell KMPlayer. Letöltöttem, de nem tudom, hogy hogyan kell használni. Na meg hogy youtube videókkal hogy tudok vele dolgozni.

Gondolom le kell tölteni hozzá a videót, de eddig csak mp3-as formátumú letöltőket találtam.

Légyszíves segítsen valaki!! :)

2013. okt. 2. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Ha YouTube videót akarsz letölteni, akkor ahhoz először szükséges a "Free YouTube Download" alkalmazás.

2. A letöltött videót megnyit KMPlayer-ben. Jobb klikk: Felvétel - Videó indexkép rögzítés.

2013. okt. 2. 20:25
 2/3 A kérdező kommentje:
A Free Youtube Download alkalmazást le kell tölteni?
2013. okt. 2. 20:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Megnyitottam a vidit a KMPlayerben , rákattintottam jobb gombbal, de nincs olyan, hogy Felvétel :(
2013. okt. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!