Milyen rajzot készítsek az osztályom faliújságára?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs ihletem.Nem is értem.Nagyon szeretek rajzolni,és (nem akarok nagyképű lenni) tudok is.Bármilyen ötletet szívesen veszek!Előre is köszi!2013. szept. 30. 19:42
1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem attól függ ,hogy hánydikos vagy és miket szoktál rajzolni :) ( leget hogy ez most hülyén hangik),de rajzold le az öszzes osztálytársadat úgy hogy mindenkinek fejezze ki az egyéniségét és azt hogy miben tehetséges:Pl.: Ha valaki szertornázik akkor gerendán ha valaki focizik akkor egy focilabdával ,és ha mondjuk vannak páran akik nem nagyon csinálnak ilyesmit akkor őket rajzold le hogy együtt valami JÓ dolgot csinálnak :) De ha ez mondjuk neked nem tetszik akkor : A lap közepére írd be az osztályodat Pl.: 8.a .És olyan dolgokat rajzolj köré ami az osztályodat képviseli vagy amit együtt éltetek át .Szerintem az a lények ,hogy a rajzodon rajta legyen hogy ti egy közösség vagytok :) (Az pedig nem nagyképűség hogy bevallod hogy tehetséges vagy valamiben ) :) Remélem hogy segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!