Mi a bajom? Mi az oka? Normális ez? Mit tegyek?
Ne kattanj rá az ilyen hülyeségekre ilyen fiatalon. :D Meg később se, drog szétszakítja a kapcsolatokat, viszi a pénzt, mint az állat. Piálással meg még várhatsz 1-2-3 évet. :D Nem baj ha iszik az ember, de nem szabad túlzásba vinni, nyomasd így buli szinten, de hidd el (tapasztalatból mondom), nem jó a pia. Sok marhaságot beszélsz/csinálsz tőle, másnapok meg rettenetesek.
A cigi meg...hát az se jó, de az legalább nem hülyít meg és a kapcsolatokat se szakítja szét, mint a drog.
Ha gondolod írj üzenetet, tapasztalataimat elmondom hátha tudok ezzel segíteni, hogy ne kezdj el drogozni/inni meg ilyenek. :)
17/F
Te tiszta hülye vagy, már megbocsáss.
Ha egy buta, semmi jelentőségű, kitalált hülye sorozat ekkora hatással van az életedre, akkor ne is nézz ilyesmiket. Nem éri meg.
Oké, én is rocker vagyok. És 14 évesen is az voltam. De nem füveztem, cigiztem, piáltam ennyi évesen. Az első cigimet 16 évesen szívtam el, piálni szintén akkor kezdtem, mégsem vagyok minden egyes nap seggrészeg. A füvezést pedig egyszer próbáltam ki, azóta se többet.
Az, hogy rocker vagy, nem jelenti azt, hogy egy idióta ribi legyél. Szeresd a zenét, öltözz úgy, lázadj, de csak ésszerű kereteken belül. Sminkeld magad ha ennyire akarod, de csak fekete szemcerka vagy tus, azt' kész.
A hajad meg majd befesteted ha már elmúltál 15. Ha tényleg rocker vagy, még akkor is az leszel és nem fogsz lekésni semmiről, hidd el. Légy csak egyszerű 14 éves és élj a zenének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!