Ákos510 kérdése:
Van valakinek kedve színészkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régóta gondolkoztam azon, hogy emberekkel kialakítunk egy szín társulatot ahol nem a tanuláson van a lényeg (Arra ott vannak a stúdiók meg a dráma órák) hanem a darabon és a próbán, az előadásokon! És működhetünk szombatonként délelőtt vagy délutánonként! És ingyen lenne csak ha sikerülne összetenni egy darabot annak a helybérlése illetve a jelmezek. És lehetne 2 csoport is kissebekkel illetve nagyobbakkal elsősorban 9-20 évesekig) bár én magam 15 vagyok! :D Ja és minden kötöttségek nélkül ne legyen hogy ez felnőttdarab! Jöhet aki táncolni szeret,énekelni,mind2,vagy csak kipróbálni szeretné!!2013. szept. 28. 19:19
1/7 anonim válasza:
Kedv az lenne, csak a velünk egyidősek félnek magukat kipróbálni és nem elég biztosak magukban.
2/7 anonim válasza:
Ha lesz ebből valami, kérlek szólj! :)
4/7 anonim válasza:
hát én jövök de ez nem ilyen egyszerű.
5/7 anonim válasza:
Benne vagyok.
Ha még áll egyátalán.
Lesöpörnénk mindenkir. Persze közben élménxeket is szereznénk.
Szerintem klasz lenne.
6/7 anonim válasza:
én is mennék ha még aktuális, de milyen városban lenne?
7/7 anonim válasza:
amugy én 14 éves vagyok-előző comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!