Veszek egy ismerőstöl egy PS3at, azt mondta ki van flashelve, akkor ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Hallotam ilyen cfw, meg, hogy 1-2 a flashelhető 3-4 már nem, tényleg teljesen homály vagyok benne, alapoktól szeretném tudni, hogy akkor én, hogy tudom kihasználni, hogy flashelve lett. Hogyan tudom a HDD-jére rámásolni a játékokat?2013. szept. 28. 02:58
2/2 anonim válasza:
A flash egy módosított rendszer ami képes futtatni a Homebrew alkalmazásokat.
Na most késszítettek egy programot azt hiszem multimann a neve és ezzel a programmal lehet rámásolni a játékot.
A multi az jobb ha nem multizol másolt játékkal ,de eredetivel se tarom jó ötletnek mivel bár kilehet játszani
észrevehetik és akár szerzői jogok megsértése miatt beperelhetnek. (nem valószínű de megtörténhet.)
És a kalózkodás csúnya dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!