Youtube feltöltések. Hogy is vagy ez?
Sziasztok!!
Ezt a Youtube feltöltéses izét én nem értem:SSévente ennyi meg annyi giga,az ennyi meg annyi..fuu valaki eltudná magyarázni,mert nagyon nem vágom:S
Nem világos miről írsz. Feltöltéshez kell egy regisztrált csatorna, majd a feltöltési oldalon betallózod a videót és feltöltöd (ha nem jogsértő, más tulajdona, mert akkor törlik).
https://www.youtube.com/upload
Ha számokról beszélsz, esetleg a statisztika lehet az, ami kifejti hogy mekkora mennyiségű adat jellemzi az oldalt.
Ugyanúgy nem érthető :D Konkrét dolgot írj, az ennyi-annyi sok minden lehet.
Ha arra gondolsz hogy van-e olyan korlát, hogy X MiB méret után betelik a tárhely: nincs, korlátlan a fiók (mennyiségben). Ha a jogi állapota megfelelő, akkor időben sincs megkötés, más esetben 15 percnél hosszabb videót nem tölthetsz fel, ha nincs jogsértés akkor egy telefonos azonosítással ezt is fel lehet oldani.
megpróbálom megint:DDDD
valahova ki van írva h (mivel én még nem töltöttem fel vidit) 00GIGA 00$$ /év
az mit jelent??
Ahaa. Szerintem a feltöltési időre gondolsz. Minél nagyobb a videód mérete és minél kisebb az előfizetett internet sebessége, annál több időbe telik feltölteni.
Ez úgy lehet javítani hogy gyorsabb netre fizetsz elő, vagy konvertálod a videót rosszabb minőségre ami által veszít a méretéből.
Remélem erre gondoltál, itt van kapcsolat a méret és idő között feltöltésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!