Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Youtube feltöltések. Hogy is...

Youtube feltöltések. Hogy is vagy ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Ezt a Youtube feltöltéses izét én nem értem:SSévente ennyi meg annyi giga,az ennyi meg annyi..fuu valaki eltudná magyarázni,mert nagyon nem vágom:S

2013. szept. 26. 14:51
 1/7 A kérdező kommentje:
*van
2013. szept. 26. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem világos miről írsz. Feltöltéshez kell egy regisztrált csatorna, majd a feltöltési oldalon betallózod a videót és feltöltöd (ha nem jogsértő, más tulajdona, mert akkor törlik).

https://www.youtube.com/upload

Ha számokról beszélsz, esetleg a statisztika lehet az, ami kifejti hogy mekkora mennyiségű adat jellemzi az oldalt.

http://www.youtube.com/yt/press/hu/statistics.html

2013. szept. 26. 14:59
 3/7 A kérdező kommentje:
ja bocs...arról beszélek(vagyis próbálok)hogy ha feltöltesz pár videót,és az évente Ennyi-megg Annyi megabájt,az kerül ennyi meg ennyibe...na jó...nekem ez nem megy:D
2013. szept. 26. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy nem érthető :D Konkrét dolgot írj, az ennyi-annyi sok minden lehet.

Ha arra gondolsz hogy van-e olyan korlát, hogy X MiB méret után betelik a tárhely: nincs, korlátlan a fiók (mennyiségben). Ha a jogi állapota megfelelő, akkor időben sincs megkötés, más esetben 15 percnél hosszabb videót nem tölthetsz fel, ha nincs jogsértés akkor egy telefonos azonosítással ezt is fel lehet oldani.

2013. szept. 26. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:

megpróbálom megint:DDDD

valahova ki van írva h (mivel én még nem töltöttem fel vidit) 00GIGA 00$$ /év

az mit jelent??

2013. szept. 27. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahaa. Szerintem a feltöltési időre gondolsz. Minél nagyobb a videód mérete és minél kisebb az előfizetett internet sebessége, annál több időbe telik feltölteni.

Ez úgy lehet javítani hogy gyorsabb netre fizetsz elő, vagy konvertálod a videót rosszabb minőségre ami által veszít a méretéből.

Remélem erre gondoltál, itt van kapcsolat a méret és idő között feltöltésnél.

2013. szept. 27. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
ja biztos:))köszi,főleg h ennyit segítettél;))
2013. szept. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!