Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes ebből...

Szerintetek érdemes ebből blogot csinálni?

Figyelt kérdés

Ahj holnap már suli és nekem (mint általában, de szokott) úgy nincs kedvem menni.6 óránk lesz és abból kettő rajz, amihez nekem még nincs felszerelésem.Na mindegy majd megoldom.Inkább beszámolok a mai napról.Korán keletem, körübelül 7:30-kor amikor a macska "megmosta" a hajam.Majd bekapcsoltam a tévét és néztem a SpongyaBob-ot (tudom 14 vagyok de ez a kedvencem).10 óra fele bekapcsoltam a gépet és böngésztem a neten.Rátalátam egy nagyon jó oldalra, az a neve, hogy www.b13.hu.Egy tizenéves életét mutatja be.Mondhatnánk naplónak is de ez kitalált.Már több fejezete volt és én végig olvastam.Ezt is tudom, hogy inkább a lányok olvasnak blogot de ha egyszer érdekel akkor nincs akadálya.Amikor végig olvastam böngésztem tovább.13:00-kor csengettek.Anya szól be, hogy engem keresnek, én meg kiballagtam és megláttam Allent.

-Csá!-köszönt

-Csá!-viszonoztam-Mond...

-Nincs kedved kijönni bicózni?

-Háá..-és hirtelen közbevágott.

-...van pénzem pizzára és fagyira.

-Mindjárt jövök, csak felveszem a cipőm-mind köztudott engem ezen a kettőn engem meglehet venni.

Felkaptam arany cippelőm (vagyis inkább a szakadt bakkancsot),előkaptam a biciklim a garázsból és indultunk.

-Na és hova menjünk először?-kérdeztem

-Hova szeretnél?

-Akkor go a Smaragd!Ott minden van.Pizza és fagyi és, plusz játékgép és csocsó.

Legurultunk a dombról és már ott is voltunk.

-Huhh..mivan itt?-csodálkoztam, hisz rengeteg autó volt.

-Remélem nem zártkörű,mert holnap már nem tudonk jönni.

Letettük a biciklit és bementünk.Hatalmas hangzavar csapta meg a fülünk.Próbáltunk odamenni a pulthoz és megkérdezni mi folyik itt, mert szinte tömve volt.

-Déna néni!!Hahó!!

-Ohh!Szia Peti!Mit szeretnétek?

-Majd egy nagy Hawaii pizzát és két fagyit de először, miért van itt ennyi ember?

-Én se tudom.Csak úgy jöttek.De nyugodtan üljetek le és mindjárt hozom.

-Oké...jah és még két közepes üdítőt.

-Rendicsek!

Kerestünk egy szabad asztalt és leültünk.

-Köszi, hogy választottál helyettem is.

-Majd máskor te-és elmosolyodtam.

Csak vártunk és vártunk közbe beszálgettünk, majd meghozták a kaját.

Gyorsan megettük.De hát ez csak egy darab volt kettőnknek.Bár az igaz hogy családi méret.

-Na de én mentem.

-Ne menj már-próbált itt tartani.

-Akkor még menjünk egy kört és utána megyek.De már fél 7.

-Nyáron mindig kint voltál este tízig.Most meg....

-De az nyár!Most meg ősz van és suli idő.

-Na jó.Menjünk még egy kört és mehetsz.

Felkaptuk a cangát és egy hatalmas kerülő úton hazakísért, és hát mégis fél kilenc volt mire hazaértem.

-Na akkor jó éjszakát Allen.

-Neked is.SZia!

Beléptem az ajtón és nem volt otthon senki csak tesóm.Ő meg bent gubbasztot a szobájában.Bekapcsoltam a gépem és felmentem megint a b13 blogra.Lett megint két új poszt.Közbe megérkeztek anyáék, akik Miskolcon voltak bevásárolni.

De ők már nem nagyon érdekeltek így inkább elmentem alduni.Majd holnap mesélem tovább.

2013. szept. 22. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Elolvastam a... "történetedet" kábé az első párbeszédig.

Kiforratlan stílus, odahányt, helytelenül megfogalmazott mondatok, sok helyesírási hibával fűszerezve.

Nem tudod helyese használni az írásjeleket, nem teszel utánuk szóközt, a párbeszédek laposak, helytelenek.

Nem értem, mi a szándékod ezzel??

Csinálj blogot, de ne számíts arra, hogy bárki is el fogja olvasni.

Gyakorolj még, olvass sok-sok szépirodalmat, keress olyan oldalakat, ahol segítenek abban, hogy fejlődj az írásban, aztán gyere vissza...

2013. szept. 22. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:

ez rosszul esett de legalább elmondtad.

EMlítetted az ezzel foglalkozó oldalakat.Mint például?

2013. szept. 22. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:

a Merengő.

(első válaszoló vagyok)

a merengő igazából abból a célból jött létre, hogy amatőr írók feltölthessék az írásaikat.

De emelett számos olyan "része" van az oldalnak, ahol segítenek neked az írásban - természetesen nem fogják megmondani, hogy miről írj, de sok helyesírási tippet adnak, ami neked nagyon jól fog jönni.

itt az oldal linkje: [link]

és itt van az, amiről beszéltem: [link] viewstory.php?sid=10050

- és ha te is fel szeretnéd tölteni ide azt írásodat (persze, miután megfelelsz az "elvárásoknak"), és még így sem enedik fel a történetedet a merengőre, akkor azt ajánlom, hogy kerss magadnak egy bétát (=lektor), aki sokat segít neked bármiben.

itt vehetsz magadnak bétát: [link]

;) remélem segítettem

u.i.:nem szerettelek volna megbántani, csak ilyen vagyok, így írok én "kritikát" (amit most nem is kértél, szóval elnézést, amiért így leszóltam a történetedet, csak nem tudtam megállni, hogy ez el ne mondjam)

u.i.2: a merengő oldalra NEM csak fanfiction-öket lehet feltölteni, hanem SAJÁT történetet is.

Ha valmi egyéb kérdésed van, akkor jrjál :)

2013. szept. 22. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is az első párbeszédig jutottam. Vesszőt használhatnál, nem véletlenül találták ki! A mondataid helytelenek, hibásak.
2013. szept. 22. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább írj naplót saját magadnak, később akár ki is lehet adatni könyv formájában. De mondjuk én nemtom.
2013. szept. 22. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:
őő..lány vagyok és mint leírtam ez kitalált
2013. szept. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!