Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen témákról írjak a blogomba?

Milyen témákról írjak a blogomba?

Figyelt kérdés
Van egy személyes blogom, de fel szeretném azzal dobni, hogy mindig különböző témákról írok, hátha úgy többen olvasnának. Ti mikről szeretnétek olvasni, titeket mi érdekel?

2013. szept. 22. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:

:P hülye kérdés. ha nincs amiről írnod a blogodba, akkor hagyd a fenébe az egészet.

de hogy a kérdésre, pozitívan is válaszoljak: engem az űrlények, földönkívüliek érdekelnek, arról írjál ;)

tejóóég!

nagyon nem tudod, hogy miről szól a blogolás.

Most leírom: Pl ha van egy jó témád, sztorid, azt megosztod az emberekkel. Taglalod, boncolgatod a témát, más szemmel is nézed...

ha én most azt mondanám neked, hogy írj 18+ -as erotikus történetet, akkor háborognál, hogy azt te nem is tudnád :P

2013. szept. 22. 11:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Erre már én is gondoltam, csak nem tudom, hogy érdekelne másokat. Mert az egy dolog, hogy engem érdekelnek az árlények, szellemek, sellők, de lehet nem is tudnék róluk mit írni. De ha már mondtad, hogy téged érdekel, akkor majd megpróbálok vmit összehozni :D

Link: [link]

2013. szept. 22. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok.

nem nagyon érdekel a blogod. am, nem hiszem, hogy ugyanarra gondoltál, amire én, amikor azt mondtam, földönkívüliek :D

de ha érdekel az elméletem, írj privit

2013. szept. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!