Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogmról?

Mi a véleményetek a blogmról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek jó?Vagy hogyan érjek el nagyobb nézetséget?Sok választ léci!Ja és ez egy 1D-s fanfiction :)

2013. szept. 19. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

ne írj tucat blogot.

Nem olvastam mert amint megláttam 1D ki is léptem az egész böngészőböl.

Lehet jól írsz de nekem már maga a téma nem tetszik

2013. szept. 19. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

léci - légyszi(ves)

többet nem fűzök hozzá, mert nem szeretem az 1D-t.

2013. szept. 19. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Látom nemrég kezdted, nem fognak özönleni egyből, majd idővel rátalálnak, ha valaki ilyen blogot keres. De ezekből már így is van tömérdek.
2013. szept. 19. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

második válaszol vagyok.

+ WTF! Mi a francért kell kiírni ezerszer egy kérdést? Most, hogy a blogba is benéztem, rájttem, hogy ezt a blogot már véleményeztem.

Mi van, nem tetszettek a kérdések? :D Asszed most jobbakat kapsz? Hát nem.

Amennyiben még enm javítottad ki a hibáidat, amiket említettem, a blogod egy szart se ér. bocs.

Utálom, ha semmibe vesznek.

Ha már tanácsot adok, akkor ne szard le, hanem vedd a fáradságot és fogadd el. ne pedig irogasd ki a kérdést ötvenezerszer!

Ez olyan bosszantó!

2013. szept. 19. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Előző, nem hiszem, hogy azért tette volna ki, mert nem tetszettek neki a válaszok.

Rögtön a legfrissebb írásánál ott van, hogy kommenteljenek, iratkozzanak fel, stb. Itt is azt kérdi hogy szerezhet nézettséget, magyarul csak reklámozni akarja főleg.

2013. szept. 19. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Akkor miért nem ez a kérdés: "Reklámozni szeretném a blogomat. Feliratkoztok?"

???

ő véleményt kér.

az alsó kérdésekre válaszolva:

- szerintem nem jü

- úgy érheted el a nagyobb nézettéget, hogy JÓÓ, IGÉNYES, NYELVTANILAG ÉS HELYESÍRÁSILAG HELYES... NEM tucat blog. ennyi

2013. szept. 19. 18:27
 7/10 1112 ***** válasza:
Szép a kinézete ,és jól írsz.
2013. szept. 20. 19:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Akkor elmondom miért írtam ki kétszer:

1. Az előző felhasználómat letiltották, így nem tudtam semmit sem reagálni a véleményekre.

2. A kérdésem törölték.

Én elfogadom a kritikát, de ha van véleményed akkor indokold is meg.Attól, mert ez is One Direction-os fanfiction attól még lehet egyedi.

2013. szept. 21. 11:12
 9/10 anonim válasza:
100%
Igen, lehet egyedi. De neked nem jött össze. Mi lenne benne az egyedi? Mit keresne pont Zayn, egy világsztár (amint említetted) egy amatőr focicsapat edzésén? Hülyeség. Azután pedig még egy értelmes mondatot nem beszéltek egymással, de Zayn már le akarja smárolni. -.- Tucat blog. Már bocs, de nem olvastam tovább. Gondolom összejön mindenki mindenkivel, néha lesz egy-egy veszekedés, majd a nagy happy end. Te ezt gondolod egyedinek? Ezen felül a fejléced pocsék és nem tudom a cím mit keres fölötte. A háttér pedig unalmas. Hogy érj el nagyobb nézettséget? Soha többet ne írd le azt a "szót", hogy léci. A nézettség pedig két darab t! Van még kérdésed?
2013. okt. 9. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyből észrevettem, mi szorul változtatásra.

1: kell egy szebb fejléc, amit a legtöbb kritikás oldalon akár "rendelhetsz" is, így neked nem kell időt szakítanod rá.

2: mikor feltöltöd a fejlécet, azt a mezőt pipáld, hogy "Cím és leírás helyett", mert ez így nem oké.

3: fontos a nem túl erős háttér, ami passzoljon a fejléchez.

A történetről nem mondok semmit, mert elég igyekezettel még jobbat ki lehetne belőle hozni, csak kreativitás kell hozzá. Tudom, szünetelteted, de azért remélem, hogy elolvasod a válaszom!

xX

2013. okt. 27. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.