Mi a véleményetek a blogmról?
Szerintetek jó?Vagy hogyan érjek el nagyobb nézetséget?Sok választ léci!Ja és ez egy 1D-s fanfiction :)
ne írj tucat blogot.
Nem olvastam mert amint megláttam 1D ki is léptem az egész böngészőböl.
Lehet jól írsz de nekem már maga a téma nem tetszik
léci - légyszi(ves)
többet nem fűzök hozzá, mert nem szeretem az 1D-t.
második válaszol vagyok.
+ WTF! Mi a francért kell kiírni ezerszer egy kérdést? Most, hogy a blogba is benéztem, rájttem, hogy ezt a blogot már véleményeztem.
Mi van, nem tetszettek a kérdések? :D Asszed most jobbakat kapsz? Hát nem.
Amennyiben még enm javítottad ki a hibáidat, amiket említettem, a blogod egy szart se ér. bocs.
Utálom, ha semmibe vesznek.
Ha már tanácsot adok, akkor ne szard le, hanem vedd a fáradságot és fogadd el. ne pedig irogasd ki a kérdést ötvenezerszer!
Ez olyan bosszantó!
Előző, nem hiszem, hogy azért tette volna ki, mert nem tetszettek neki a válaszok.
Rögtön a legfrissebb írásánál ott van, hogy kommenteljenek, iratkozzanak fel, stb. Itt is azt kérdi hogy szerezhet nézettséget, magyarul csak reklámozni akarja főleg.
Akkor miért nem ez a kérdés: "Reklámozni szeretném a blogomat. Feliratkoztok?"
???
ő véleményt kér.
az alsó kérdésekre válaszolva:
- szerintem nem jü
- úgy érheted el a nagyobb nézettéget, hogy JÓÓ, IGÉNYES, NYELVTANILAG ÉS HELYESÍRÁSILAG HELYES... NEM tucat blog. ennyi
Akkor elmondom miért írtam ki kétszer:
1. Az előző felhasználómat letiltották, így nem tudtam semmit sem reagálni a véleményekre.
2. A kérdésem törölték.
Én elfogadom a kritikát, de ha van véleményed akkor indokold is meg.Attól, mert ez is One Direction-os fanfiction attól még lehet egyedi.
Egyből észrevettem, mi szorul változtatásra.
1: kell egy szebb fejléc, amit a legtöbb kritikás oldalon akár "rendelhetsz" is, így neked nem kell időt szakítanod rá.
2: mikor feltöltöd a fejlécet, azt a mezőt pipáld, hogy "Cím és leírás helyett", mert ez így nem oké.
3: fontos a nem túl erős háttér, ami passzoljon a fejléchez.
A történetről nem mondok semmit, mert elég igyekezettel még jobbat ki lehetne belőle hozni, csak kreativitás kell hozzá. Tudom, szünetelteted, de azért remélem, hogy elolvasod a válaszom!
xX
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!