Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi van a data.hu-val?

Mi van a data.hu-val?

Figyelt kérdés
Van premiumom és így is ugyanolyan lassú.Ez mitől lehet kezd már idegesíteni
2009. nov. 4. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Az egy szar... csak reklámnak van az egész, nekem is volt rá accom, de meg is bántam szerencsére, csak egy hetes, de eleget szenvedtem vele, úgy szar ahogy van.
2009. nov. 4. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) és akkor szerinted melyik a legjobb tárhely?
2009. nov. 4. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Rapidshare nekünk nagyon jó gyors volt. Egy hónapra fizettünk elő és tényleg gyorsan jöttek a filmek.
2009. nov. 5. 09:39
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi neked is és a rapidsharre lehet sms-be előfizetni? vagy egyáltalán mi kell hozzá ti hogy fizettetek elő?
2009. nov. 7. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Paypal-os számla kell hozzá. Vagy, ha minden igaz átutalással is működik a dolog. Igazából a férjem intézte, de tudom, hogy marha sokáig tartott. :( Google-n próbálj rákeresni, hátha valaki leírta, h működik.
2009. nov. 7. 08:47
 6/6 anonim válasza:
Nekem más a véleményem:egy évre 2 ezer forint, ami roppant barátságos ár. Sms-t kell küldeni, leszedik a pénzt, annyi. A letöltésed attól is függ, hogy mennyivel töltötték fel, hányan töltik le veled egyidőben.
2011. ápr. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!