Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A blogot a barátnőm ajánlotta. Nem mertem eddig beleolvasni, mert a legtöbb, amit olvastam, az mindig vagy csupa romantika volt, vagy folyton megcsaltak valakit. Ez jó?

[link]

a barátnőmtől azért nem kérdeztem semmit, mert az övé a blog, nem akartam megsérteni...

2013. szept. 14. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
én startból nem szeretem az 1D-s blogokat, szal ez se tetszik.
2013. szept. 14. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Valaki olyan válaszoljon, akire nem kell pirosat nyomnom...
2013. szept. 15. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok.

ez nem volt szép tőled, jól leírtad magadat. te véleményt kértél, és nem azt, hogy csak az válaszoljon, akinek tetszik.

Meg nehogy már ne olvasd el azért, mert nem tudod, hogy jó-e! Mindenkinek más az ízlése: látod, én nem szeretem a One Directiont, de sokan megőrülnek érte.

Ez nem bűn... hanem stílus!

Meg, ha a barátnőd bolgja is, akkor miért kaptad úgy fe la vizet -_-

2013. szept. 15. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaj, ne már! Csak vicceltem! :D Én se szeretem a directiont!+!!!!! :D Ilyen béna lennék? Ne haragudj, kérlek, nem akartalak megbántani! :'(
2013. szept. 16. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:

jaj, dettó ugyan úgy érzek, mint te, kedves kérdező! Nem nagyon rajongok az 1D-ért (oké, ez enyhe kifejezés...:)), de a barátnőm igen. És, hát...blogol. Elég keményen. :) De jó barátnő vagyok, és elolvasom, és néha bármennyire is agybajt kapok tőle, nem a történetvezetési hibákra hívom fel a figyelmét, hanem csak a logikai, helyesírási... szóval érted. :) a lényeg az, hogy én próbálok elvonatkoztatni az 1D-től, nm foglalkozom vele ÚGY, mintha ők lennének a szereplők, úgy olvasom, mint egy normális történetet, bármennyire is giccses, nyálas, és az én ízlésemnek nem is megfelelő a dolog. De ezt persze sosem mondom neki, hiába vagyunk legjobb barátnők (testvérek?) ősidők óta. Mondjon bárki bármit, szerintem ez így helyes. :) olvass szépen lassan, apránként, ahogy bírod, de mindenképp kezdj neki, jó barátnőhöz méltóan! Még akkor is, ha minden egyes tinik által írott blogból eleged van, mint nekem. :)

na puszi, sok sikert, és majd üzenj, hogy tetszik! :)

2013. szept. 18. 19:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Hm... elgondolkodtam, utolsó válaszoló, és nagyon is jó a te elméleted... bele is olvastam, az eleje nem nagyon ragadott meg, de aztán kibontakoztatott egy krimit. Kicsit gyorsan történnek az események és egy-két karakter hiteltelen, de az alapsztori tökre olyan, amilyet szívesen olvasok 1D nélkül!

Sztem tök jó, meg is mondtam neki. :) Tisztára bezsongott. Csak akkor tört le, amikor megkértem, hogy írja meg könyvbe, más főszereplőkkel. :D

2013. szept. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!