Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 3ezer forintal elmehetek...

3ezer forintal elmehetek kocsmázni, vagy kevés?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak kocsmázni épp hogy elég, de ha utánna még valami más helyre is akarsz menni ahol nönemű egyedek is vannak , akkor kevés.
2009. nov. 4. 10:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak kocsmázni haverokkal..
2009. nov. 4. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor elég... persze ha nem ilyen helyre mentek ahol pl 600 ft egy feles hubertus :D
2009. nov. 4. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:

persze,hogy elég.

Én csak 2ezer forinttal járok kocsmázni,mert itthon szoktam berúgni úgy olcsóbb:D

2009. nov. 4. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:

persze elég

sok sört lehet belőle venni

2009. nov. 6. 14:19
 6/7 anonim válasza:
nem egyszer voltam már rottyon 0 forintból...
2009. nov. 12. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:

3ezer szerintem elég. Én mostanában nem igen járok,mivel keményebben sportolok. (2nehezen megy nálam)

Mi úgy csináltuk legtöbbször,hogy megvettünk 2üveg vodkát,pár liter narancsot,pálinkát (amit szeretek,de nem csak azért mert szabolcsi vagyok)

Így sokkal jobb szerintem,nem egyszer volt úgy,hogy a kocsmából nem tudtam hazamenni. De 3ezer simán elég,de ez az áraktól függ.

2009. nov. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!