Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok Kecskeméten ilyen helyet?

Tudtok Kecskeméten ilyen helyet?

Figyelt kérdés
Most tartanám 18. születés napomat kb. egy olyan 30fős társasággal ,és Kecskeméten keresnnék olyan helyet ami erre jó hely lenne szeretném h lehessen beszélgetni is meg táncolni is :)

2013. szept. 13. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A nevére nem emlékszem már, de pár éve voltam Kecskeméten és egy elég hangulatos pince-szerű helyiségben volt egy buli.

Lehetett beszélgetni, de táncolni is, nekem bejött. Ilyen nagy kapu volt a bejárat, a kinti "előtér" kicsi volt viszonylag és a helyhez le kellett menni egy lépcsőn. Hátha jobban otthon vagy ebben a témában és ráismersz. :D

2013. szept. 13. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem véletlen a Kilelére gondolsz ?
2013. szept. 17. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem de, köszi. :D Nekem tetszett, igaz ne gondolj egy óriási helyiségre.
2013. szept. 17. 15:55
 4/4 anonim válasza:

Gerendás Pub is lehetett.

Most már nem kocsmaként üzemel, hanem pont ilyen privát szülinapi és egyéb bulikra kibérelhető.

gerendas.club.hu

2013. nov. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!