Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » KPOP fanok, lenne igény egy...

KPOP fanok, lenne igény egy kpop tánccsapatra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Alapvetően nem egy olyan dologról lenne szó,hogy szökőévente egyszer összejövünk páran és akkor valamit csinálunk,hanem lennének konkrét időpontok akár hetente,valami konkrét helyen ahol gyakorolhatnánk 1-2 órát attól függően,hogy kinek mi lenne a legjobb.Közös megbeszélés alapján eldöntenénk,hogy éppen melyik koreográfia jön és akkor azt tanulnánk.Esetleg,ha lenne hozzá kedv akkor covereket is lehetne csinálni.Az lenne a jó,ha nem csak 5-6 ember lenne,hanem kb tíz vagy több és akkor még SuJu táncokat is lehetne venni. :))

Szóval lenne igény egy ilyen csapatra?

Budapesten leginkább.

2013. szept. 12. 23:25
1 2
 11/17 HyoRin:3 válasza:

[link]

Akkor itt lenne a facebook csoport.^^ Csatlakozzon aki szeretné és megbeszéljük, hogy legyen:D

2014. júl. 12. 23:15
 12/17 anonim válasza:

Érdekelne engem is a dolog :D Imádom a k-pop-ot és már tagja akartam lenni egy ilyen tánccsapatnak

( és igen fiú vagyok :D ) a facebook oldalhoz is már csatlakoztam CrossHelios néven ( kedvenc együtteseim : 2NE1 SNSD GOT7 T-ara és a BigBang :) igaz kevés együttest ismerek de szerintem ez nem gond úgye ? :) azért a kedvenc együtteseimen kívül is ismerek más együtteseket de nem úgy mint a kedvenceimet ^.^

2014. júl. 17. 18:05
 13/17 anonim válasza:
Ááá mindegy mégsem érdekel a dolog :/ bocsi
2014. júl. 18. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem lehet h erdekelne, de csak 13 vagyok. Az baj?
2014. aug. 11. 22:22
 15/17 anonim válasza:
Szerintem nem gond mert én is csak 14 vagyok :)
2014. aug. 20. 15:27
 16/17 Kim YoonMin válasza:
Lett belôle valami?
2017. aug. 22. 13:46
 17/17 Móczár Anna válasza:

Engem is nagyon érdekelne ^^

Fóti vagyok de Pesti a sulim, és most nagyon keresgélek,hátha találok kpop tánc csoportot, szóval angyon örülnék neki,ha még fent állnak a dolgok:D

2017. nov. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!