Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Chatrouletten nem átverés a...

Szofivamp kérdése:

Chatrouletten nem átverés a kódkérés?

Figyelt kérdés
Félek h ha megadom a telószámom akkor lefogják húzni a számlám. Van aki esetleg megadta? Mi történt? Köszi előre
2013. szept. 12. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

A fizetős szolgáltatásoknál egy kódot kell elküldeni egy emelt díjas számra. Itt viszont a számodat adod meg, és te kapsz sms-t. Az sms-ek fogadásáért nem fizettél eddig sem.

Egy komoly oldal viszont a telefonos azonosítást használja, mert azzal kevésbé lehet visszaélni, mint egy e-mail címmel.

2013. szept. 12. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
óóóó szóval akk nem húznak le pénzzel ugye? mer nekem bejött jó kis oldal csak nem mertem megadni a számom nehogy baj legyen belőle :P
2013. szept. 12. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is megadtam a számomat, küldtek egy sms-t, amiben benne volt a kód, így már használhattam is. De nem vettek le semmien pénzt a számlánkról.
2013. okt. 5. 09:22
 4/5 anonim válasza:
és mennyi idő után kaptad meg a dot?
2013. dec. 16. 21:48
 5/5 anonim válasza:
kódot* :D
2013. dec. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!